Termeni si conditii

Te rugam sa citesti cu atentie si sa respecti termenii mentionati in aceasta pagina inainte de utilizarea siteului!
Pe acest website (www.muzica-romaneasca.com) poti gasi link-uri catre fisiere cu muzica. Aceste fisiere sunt stocate pe servere de pe internet si NU fac parte din cadrul acest website.

Muzica-Romanesca.com sau parti ale acestuia NU AU nicio responsabilitate asupra acestor link-uri, Muzica-Romanesca.com doar colecteaza si indexeaza link-uri aflate pe alte site-uri utilizand un motor automatizat webcrawler. Muzica-Romanesca.com nu va stoca niciodata si nu va face disponibil pentru descarcare niciun fisier audio sau video pe www.muzica-romanesca.com! Cand se acceseaza link-uri catre fisiere de muzica de pe internet acestea trimit catre portaluri de hosting sau alte site-uri la care Muzica-Romanesca.com nu are acces.

Important!
Poti utiliza aceste fisiere DOAR daca esti detinatorul inregistrarii originale asupra respectivului material. In acest caz poti utiliza acest fisier pentru un proces de backup (pentru mp3 playere). Mai mult, daca NU detii dreptul asupra materialului descarcat, aceasta poate fi o abatere asupra LEGII dreptului de autor! Noi NU avem nicio responsabilitate pentru actiunile pe care le faceti! Daca urmati linkurile acestui site, sunteti deacord in totalitate si acceptati aceste reguli.

Muzica-Romanesca.com doreste respectrea legilor DMCA.

Reclamatii!
Daca materialul dvs. cu drepturi de autor a fost indexat de site-ul Muzica-Romanesca.com si doriti ca acesta sa fie indepartat de pe site, trebuie sa furnizati o comunicare scrisa cu referire exacta la continutul pe care il detineti completand formularul de pe pagina de contact sau raportand de pe pagina fisierului.

Nu uitati sa includeti urmatoarele informatii pentru a va putea contacta: telefon si e-mail, precum si dovada clara a detinetirii dreptului de autor pentru materialul respectiv sau ca reprezentant al persoanei/companie care detine copyright pentru material.

Muzica-Romanesca.com va analiza fiecare mesaj si va actiona in cel mai scurt timp dupa primirea cererii dvs. Retineti ca procesul poate dura pana la 3 zile lucratoare pana cand actiunea va avea loc.
Contact